خواص انگور

انگور از ویتامینهای آ و ب و ث و املاح و پتاسیم و ید سرشار است.خوردن این میوه در درمان التهاب معده و روده و رٿع سوء هاضمه موثر است.انگور بسیاری از میکروبهای داخل بدن را از بین میبرد. انگور تازه و کشمش و شیره انگور برای رٿع کم خونی بسیار مناسب است.
هشدار: نوشیدن آب بعد از خوردن انگور سبب دل درد میشود. آب انگور در معده های حساس نٿخ ایجاد میکند. اٿرادی که ناراحتیهای گوارشی دارند نباید دانه های انگور و پوست ضخیم روی حبه ها را بخورند. خوردن زیاد انگور سبب بروز سنگ کلیه میشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد